MMF info


ULAZ NA FESTIVAL

Karta za festival kupuje se na dan održavanja festivala ili u pretprodaji na sajtu www.tickets.rs. Ulaz za decu mlađu od deset godina je besplatan. Na festival nije moguće uneti nikakvu hranu ni piće.

Plaćanje

Plaćanje ulaznica, pića i hrane vrši se isključivo gotovim novcem, isključivo u dinarima. Najbliža menjačnica nalazi se u centru Divčibara, u Hotelu Pepa. Bankomat na Divčibarama ne postoji.

Šankovi

Na šankovima se mogu kupiti piva, vina, žestoka pića, sokovi i voda.

Hrana & voda

MMF nudi širok izbor hrane i slatkiša, kao i vegetarijanskih obroka. Na festivalu je obezbeđena besplatna voda u vidu cisterne sa pijaćom vodom.

Pristup za kolica

Omogućen je pristup festivalu za kolica sa decom i osobama sa invaliditetom. Neophodno je samo javiti se na prodajnom mestu za karte, na ulazu u festivalski prostor.

Reciklaža

Na MMFu se za piće koriste isključivo aluminijumske čaše! Svoju čašu možete kupiti na šanku i koristiti sve vreme trajanja festivala.

Prva pomoć

Na festivalu je obezbeđeno prisustvo ekipe prve pomoći. Na Divčibarama postoje dežurni lekar i apoteka.

Garderoba za festival

Divčibare je visoravan koja se nalazi na 980 m/n.v. Čak i u letnjim periodima, posebno uveče, temeperatura vazduha se može naglo promeniti, tako da svim posetiocima festivala preporučujemo da ponesu toplu odeću u rezervi.

Ljubimci

MMF je pet-frendli festival!

Kako do festivala?

Mountain Musc fest se održava na Divčibarama na ski stazi Crni vrh. Do festivalskog prostora moguće je stići kolima i peške, a udaljen je oko 3 km od centra Divčibara. Tokom festivala, na Divčibarama su postavljeni putokazi na kojima je jasno naznačena putanja do festivalskog prostora Broj parking mesta oko festivalskog prostora je ograničen. Najbliži gradovi Divčibarama su Valjevo, Mionica, Kosjerić i Požega. Najbliži aerodrom je Aerodrom Nikola Tesla, Beograd (link). Najbliža železnička stanica je u Valjevu (link). Satnica sadržaja na Mountian Music Fest-u, kao i mapa festivalskog prostora biće objavljene dve nedelje pre samog festivala. Sve informacije biće postavljene na početnoj stranici našeg sajta, kao i na profilima na društvenim mrežama.

Smeštaj

Više informacija o smeštaju na Divčibarama možete naći na stranici http://www.divcibareinfo.com.

Kamp

U blizini festivalskih kapija postoji uređen prostor gde posetioci festivala mogu postaviti svoje šatore. Kamp se ne naplaćuje, a kampovanje je na sopstvenu odgovornost. Paljenje vatre u kampu je zabranjeno.

Pravila ponašanja

Kako bi festival bio pravi doživljaj i za posetioce i za organizatore molimo vas da se upoznate sa sledećim pravilima ponašanja : Pošto je festival u prirodi, a prirodu čuvamo - sve posetioce ljubazno molimo da posebnu pažnju obrate na to da iza sebe ne ostavljaju smeće već ga odlažu na posebno obeleženim mestima. Zabranjeno je unošenje hladnog i vatrenog oružja i bilo kakvih predmeta koji mogu da ugroze sigurnost posetilaca uključujući pirotehniku, staklene predmete i slično. Zabranjeno je unošenje hrane, pića, toksičnih supstanci i narkotika. Zabranjeno je paljenje vatre u bilo kom obliku. Kao deo publike možete biti snimljeni zvučno i slikovno bez ograničenja i prava na naknadu. Pravila o ulazu / ulaznicama na Mountain Music Fest: • Ulaz na festival biće omogućen na jednom mestu. • Radno vreme ulaza određuje organizator. • Pregled posetilaca i njihovih stvari može biti izvršen na ulazu, radi lične bezbednosti posetilaca. • Festival će osiguravati profesionalna redarska služba i volonteri koji su zaduženi za red i mir kako bi festival prošao u najboljoj atmosferi bez nepotrebnih incidenata. Ukoliko kršite navedena pravila, prvo ćete biti upozoreni a nakon toga redarska služba ima pravo da vas udalji sa mesta održavanja bez prava na nadoknadu eventualne štete. • Na ulazu ćete dobiti festivalsku narukvicu koju morate imati sve vreme na festivalu. Izgubljene narukvice znače gubitak prava za ostanak na festivalu

Volonteri

Svake godine, na Mountain Music Festu su prisutni volonteri iz Srbija i iz inostranstva. Priliku da volontirate na festivalu možete dobiti prijavom na našu email adresu info@mmf.rs