Safe events Srbija protokol

| 21.07.2021. |

Ulaznice

MMFovci imamo važno obaveštenje za vas! MMF 2021 stiže u punom formatu pod sloganom „VRH!“. 

Ove godine Mountain Music Fest će se održati od 13. do 15. avgusta na dobro poznatoj lokaciji ski staze Crni Vrh. Glavna bina će biti mesto gde će nastupiti Tkač, Ida, Stereobanana, z++, Lost Propelleros, Dram, Funk Shui, Bvana i Neznani Ludaci, dok će White City Soul, Timbe, Peppe i FUNKcioner vrteti ploče na Vinyl stage-u. 

Kao i svake godine, u okviru Čudesne šume će se naći dodatni sadržaji podeljeni u četiri kategorije: kreativne radionice, umetnost, popularna nauka i avantura i sport.

MMF će biti organizovan u skladu sa Safe Events Srbija protokolom po kome je moguće bezbedno organizovati manifestacije u Srbiji. Glavni segment Protokola podrazumeva ograničenje ulaska na one koji su vakcinisani, imaju antitela usled preležanog virusa Covid-19 ili su negativni na Covid testu. Na Divčibarama će biti omogućeno testiranje brzim testom. Pratite naš sajt i društvene mreže gde ćemo vas obavestiti o svim detaljima protokola.

Broj posetilaca festivala je ograničen.

Ulaznice za oba dana festivala, po ceni od 1300 dinara će moći da se kupe preko portala www.tickets.rs i biće biti dostupne dok traju zalihe. Broj ulaznica po ovoj ceni je ograničen na 2000 komada. Svi koji su kupili ulaznice prošle godine i odlučili da ih sačuvaju će moći da ih iskoriste ove godine. U pretprodaji se mogu kupiti ulaznice samo za oba dana festivala.

Na ulazu, ulaznice će moći da se kupe po ceni od 500 dinara za petak, odnosno 1200 dinara za subotu. Jednodnevne ulaznice će biti moguće kupiti jedino na festivalskom ulazu. U petak na ulazu neće biti moguće kupiti ulaznice za subotu, već samo za petak.

Kao i svake godine do sada, deca do 10 godina ne plaćaju ulaz na festival.

 Prvi put biće uveden i treći festivalski dan na koji će biti slobodan ulaz. U nedelju 15. avgusta – popodnevni MMF afterday, a ove godine domaćin je BegeFank.

 

Vrh!

 

Za sve informacije koje se tiču lokacije, smeštaja, ulaznica, izvođača, dodatnih aktivnosti, kao i načina ulaska na festival posetite našu internet stranicu www.mmf.rs, kao i našu facebook (https://www.facebook.com/mountainmusicfest) i instagram (https://www.instagram.com/mmf.festiva) stranicu