Trka boja: REXONA – Run for Fun!

Trka boja: REXONA – Run for Fun održaće se za vreme trajanja Mountain Music Festa na Divčibarama, u subotu 17. avgusta. Trka je revijalnog karaktera, dužina trke je 5 km, a tokom takmičenja sa 5 punktova učesnici trke biće zasipani organskim bojama!

Prijave za trku vrše se do 10. avgusta slanjem e-maila na: info@mmf.rs , sa sledećim podacima – Ime i prezime, broj telefona i matični broj. Roditelji imaju obavezu da pre starta trke potpišu saglasnost za učešće deteta na trci i primanje nagrada od sponzora.

Prva tri mesta iz svake kategorije takmičara – ženska, muška i dečija (do 16 godina), dobijaju vredne nagrade od sponzora trke Rexona i organizatora festivala.

U kategoriji m/ž prvu nagradu obezbeđuje sponzor trke Rexona, i to: Rexona poklon paket proizvoda i vaučer u Đak sportu – u vrednosti od 10000 din. Drugonagrađeni učesnici trke od sponzora dobijaju Rexona poklon paket proizvoda, a od organizatora vaučer za vikend smeštaj na Divčibarama, dok trećeplasirani učesnici osvajaju: Rexona poklon paket proizvoda i vaučer za (ski opremu/ ski pas) koji mogu iskoristiti u vreme zimske sezone na ski stazi Crni vrh, u okviru Divčibare Ski Resorta.

U kategoriji – deca, za prvo mesto sponzor trke poklanja: Rexona poklon paket i vaučer Đak Sporta – u vrednosti od 5000 din. Za drugo i treće mesto organizator obezbeđuje nagrade.

Startnina za trku je plaćanje karte za ulaz na festival u iznosu od 700 dinara.
Deca do 10 godina na festival ulaze besplatno.