Killo Killo Banda

Subota, 17. Avgust – Main Stage

Killo3

Vojislav Malešev, takođe poznat kao Killo Killo je pevač, kantautor i MC iz Novog Sada. Uključen je u više međunarodnih i ovdašnjih muzičkih projekata. Ipak, njegov projekat.

Njihova muzika je bazirana je na “roots reggae-u” (izvornoj rege muzici), a sadrži elemente pravaca od ska, rock-steady i dance-hall-a do tipičnih karipskih stilova. Neretko se umeša i zvuk balkanskog soula i veoma emotivnog, samotnjačkog bluza.

KILLO KILLO Banda izdala je digitalni LP pod nazivom “Amongst the people” za izdavača Exitmusic, na čijem je veb sajtu mogude besplatno preuzeti ceo album. Ovaj album je pridobio brojnu publiku iz Srbije i regiona. Takođe, pesme Killo Killo Bande našle su se na oba izdanja Balkanfarraj-a, prestižne i veoma dobro znane kompilacije sačinjene od reggae sastava iz regiona.

Nastupali su po celoj Srbiji, kao i po susednim zemljama, ali su vrhunac dosegli upravo u svom gradu, nastupajudi pred mnogobrojnom publikom na EXIT festivalu 2009., 2011. i 2016. godine, U 2011. su nastupali na Sziget festivalu u Budimpešti.