Elemental

Subota, 17. Avgust – Main Stage

_MG_0682 by Kristijan Smok small

vokaliMirela Priselac Remi i Luka Tralić Shot

gitaristaErol Zejnilović

basistaKonrad Lovrenčić

klavijaturistaDavor Zanoški

bubnjarIvan Vodopijec

prateći vokalVida Manestar

Elemental je bend čija se muzička baza nalazi u rep muzici, no teško bi ga bilo svesti samo na jedan muzicki žanr. U njihovoj šarolikoj muzičkoj viziji mogu se naći tragovi različitih stilova što njihov izražaj čini jedinstvenim i originalnim.

Specifičnost ovog benda su britki tekstovi i zanimljive instrumentalne podloge koji zajedno čine autentičan zvuk Elementala. Elemental nikad nije bio bend koji je svoju glazbu smatrao proizvodom, već umetničkim izražavanjem a njihov iskren i nepatvoren stav prepoznaje publika u celoj regiji. Tokom godina Elemental je nastupio u brojnim gradovima Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije, Makedonije i Crne Gore.

Iako postoji od 1998., bend koji su u početku sačinjavali tri MC-ja danas broji sedam članova. Muziku, stihove i aranžmane stvaraju sami i tokom godina su se dokazali kao vrsni muzički autori i izvođači. Osim što su vrsni studijski muzičari, Elemental se tokom godina dokazao kao i jedan od ponajboljih koncertnih bendova. Prioritet ovog benda je blizak odnos s publikom kroz koncertne nastupe.

Članovi Elementala su vokali Mirela Priselac Remi i Luka Tralić Shot, gitarist Erol Zejnilović, basista Konrad Lovrenčić, klavijaturista Davor Zanoški, bubnjar Ivan Vodopijec i prateći vokal Vida Manestar.